Çok büyük Bir Sorunum Var, Yardım Elinizi Uzatın

Bu konu memo_70 tarafından 7 sene önce açıldı, 511 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
memo_70
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 65
7 sene önce

Sevgili lahutiye ailesi uzun zamandan beri takip ediyor sayenizde bişeyler öğreniyorum. Sorunuma gelince ben bi kızla tanıştım ve yaşadığım yerde oturmuyor üniversitede tanıştık. uzatmak istemiyorum evlenmeye karar verdik ama ailesi kesinlikle karşı çıktı. biz buna rağmen ailesinden gizli evlendik. Daha sonra iyilikle olsun olan olmuş gibi ssözlerle kandırıp götürdüler eşimi ama giitiği anda telefonunu kırıp kesinlekle boşanacaksınız dediler. ve görüştürmüyorlar bile. yaklaşık 2 aydır evliyiz ama kıza eziyet etmişler değil görüşmek dışarı bile çıkmasına müsade etmiyorlar.işin adli boyutuna gelince ailesiyle arası açılırsa ilerde bi yanı eksik kalacak eşimin. Allah rızası için büyü olmadan kesinlikle yapabileceğim bişey varmı? nolur zor durumdayım yardım edin. eşimi geri istiyorum. ailesi tehdit etmişler seni de onuda öldürürüz boşanacaksınız diye. iki aydır hayatım alt üst oldu her kapıyı çaldım. bütün yolları deniyorum. tabiri caizse çıkmazın içerisindeyim… Yardım edenden de etmeyenden de şimdiden Allah razı olsun….

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Adli boyutuna girince neden eksik kalsın ki,zaten aileyi karşısına alıp nikahını yaptıysa her şeyi göze almış demektir... Belki de sizden kendisini kurtarmanızı bekliyordur..Tek çareniz, yasal yollara başvurup hem kendiniz hem de eşiniz için koruma talep etmelisiniz... Eminim ki fırsat bulsa zaten kendisi de yasal yollara başvururdu..
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
Ön yargılarınızdan arınıp mantıklı düşünün,peşinen hüküm vermek hata olur... Ne demek ileride eşimin ailesi olmayacak,zaten bu düşüncelerle hareket edenler değişimin ve gelişimin önünü kapatanlardır.. Burada yazdıklarınızda yerine oturmayan bir şeyler var,siz yasal yollardan kaçıyorsunuz,eşiniz yasal yollara başvurmuyor.Bu işte sizce de bir terslik yok mu... Hiç bir aile 18 yaşını doldurmuş üstelik de evlenmiş bir evlat üzerinde hak talep edemezler.Gelenekler ne olursa olsun,taraflar istedikten sonra her yolu denerler..
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
7 sene önce
İyi de kardeşim,bu kız seninle evlenirken aile yapısını bilmiyor muydu,hem senin hem de kendisinin hayatını tehlikeye atacağını bilmiyor muydu. Bütün bunları göze aldığına göre bildiği ve güvendiği birileri olmalı.Araya hatırı sayılır kişileri sokmaktan başka çare yok.
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
7 sene önce
Aylesi aşiret den ise eğer belliki hem kendileri hemde çevrede dolu cahil var.sen merak etme et tirnaktan ayrılmaz ilerde barış olur,kızı sana mecbur vermek zorundalar çünkü o kızı orda kimse almaz kimse evlenmez en fazla çok yaşlı bir adama verirler.ama yok sen merak etme.sen yasal yollara basvur git karını al.kimseye birşey olmaz inşallah
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
7 sene önce
Üstadım dağ başında mi yaşıyoruz? Bu ülkede hak var hukuk var. Adli makamlara başvur biran önce.... Bende aşiret kızı ile evliyim ilk 3 yıl konuşmadık sonra herşey yoluna girdi.. Eşine sahip çık belki de senden uzanacak bir el bekliyor şu an. Böyle elin kolun bağlı durma bence.
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
7 sene önce
Üzme kendini inşallah ,tatlı hanımın sana Allah'ın yardımı ile gelir,sen kanuni yollara bi an evvel başvur inşallah Dua ni da et inşallah.Biz de sana dua ederiz ilerde de aylesi ile aranız düzelir merak etme inşallah. Selam ve dua ile
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23562 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Kitaplar
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)