Bepanthene krem ve evigen ampul ile muhteşem bir hücre yenileyici krem

Bu konu sueda06 tarafından 11 sene önce açıldı, 689 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
sueda06
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 21
11 sene önce

Sanırım biz bayanların en çok korktuğu şeylerin başında gelen kırışıklıklarınızı evde yapabileceğiniz basit ve ekonomik bir kremle çözmeye ne dersiniz.Bu krem hem kırışıklıklarımızı açıkcak hem de cildin daha canlı ve parlak gözükmesini sağlayacak:)işte formül:1 adet evigen ampul (eczanelerde 5’li paketler haliinde satılıyor,fiyatı 3 -4 tl gibi birşey)1 adet bepanthene krem(kreme dikkat merhem olanıda var,biz krem olanı alacağız)boş bir krem kutusuna bir tüp bepanthene kremi ve bir adet evigen ampul kırıp karıştırıyoruz,işte size o çok pahalı kremlerden bile daha etkin çözüm bulan muhteşem hücre yenileyici gece kremimiz.devamı geliceksevgiler,saygılar…

elbet bir gün
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 45
Yanıt Sayısı: 245
11 sene önce
Malesef artık bephanten bephantol oldu. Tamamen ayrı ikiside ama aynı diye ısrar ediyor eczacılar, fark yokmuş.. Ama bariz var, yapısından kokusuna ve verdiği etkiye kadar.. Bephantol çok ama çok güzeldi çokta memnundum.. Ama malesef artık yok..
sueda06
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 21
11 sene önce
Evt artık bepanthol var.Ama bepanthollede yapabilirsiniz,ya da evinizde yüzünüze kullandığınız herhangi bir nemlemdirici kremle.Evigen ampul zaten tek başına hem nemlendirme ,hem de hücre yenileme açısından yeterli olacaktır.Yaklaşık 3-4 yıldır düzenli kullanıyorum,eskiden bepanhenle yapıyordum şimdi bepantholle.(bana sorarsanız hiç bir fark yok)ama inanın kullanmaya başladığımdan beri cildimde inanılmaz değişimler var.Gece sürün sabah kalktığınızda cildinizin parlaklığını görünce etkisini anlayacaksınız.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23580 Kayıtlı Üye
  • 16569 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye DonaldDok
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)