allahın isimlerinin faydaları 4

Bu konu bestem tarafından 11 sene önce açıldı, 415 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
bestem
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 49
Yanıt Sayısı: 557
11 sene önce

Allahın Kabız adı ile ilgili açıklamalar.Heybetli görünmek düşmanı yok etmek için zikir.
Bu adı çokca anan bir kimse görünüşünde heybet ve ululuk sahibi olur. Hiç kimse onunla münakaşaya cesaret edemez.O kimse Bu adı kurşun bir levha üzerine yazarak bu levhaya bakarak Allah’a dua etmiş olsa Hak Taala o kimsenin duasına icabet ederek düşmanı olan zalim kişiyi helak eder.Bir kimse diğer bir kimsenin Ruhunu kabız ettirmek için o zalim kimsenin adını söyleyerek Allaha duada bulunmalı ve bolca zikir yapmalıdır.Böylece hasmı olan zalim kişi helak olur.

Allah’ın Basıt adı ile ilgili açıklamalar.Üzüntü ve kederi neşe ve sevinçe dönüştüren zikir.
Her hangi bir şeyden korkan veya sıkıntı keder içerisinde olan kimse bu adı çokca zikir etmeye devam ederse kederi sevince dönüşür.Cuma gününün ilk saatinde bu adı bir mühür üzerine kazıyıp yazan ve bu mühürü üzerinde taşıyan kalp huzuru ve sevinç içinde olur. O kimseyi gören her göz onu sever,rızkı genişler kalbi yararlı bilgilerle canlanır.Adı Mahmud olanlar için bu ad çok yararlıdır .Bu adı çokca anmaya devam edenler bu adın faydalarını da çokca görürler.

Allah’ın Hafıd adı ile ilgili açıklamalar.Zalim kimselerin helak olması için zikir.
Bu ad facir azgın zalim kişilerin zulüm ve merhametsiz davranışlarına karşı kullanılır.Bu adı gecenin koyu karanlığında 1481 sayısını zalim kişinin adındaki harflerin toplam sayısıyla çarpıp sonuçta çıkan sayı miktarınca anılırsa ve o zalim kişiye karşı dua edilirse o zalim kişi yok olur.

Alah’ın Rafi adı ile ilgili açıklamalar.İtibarı yükselten zikir.
Bu adı çokca ananlar için iyilik yükselme ve kolaylık kapıları açılır.Bu adı çokca anan kişinin insanlar arasında itibarı yükselir.Yine bu adı çokca anan kişinin muhakeme gücü gelişir.1251 er defalık zikirler halinde devam edilmesi tafsiye edilir.

Allah’ın Muiz adı ile ilgili açıklamalar.Zilleti güçlü olmaya dönüştüren zikir.
Zillet altında bulunan kimse bu adı çokca anarsa zilleti güçlülüğe dönüşür.Bu adı bir dörtgen içine yazıp üzerinde taşıyan insanlar arasında heybetli ve sevilip sayılan bir kişi olur.

Allah’ın Müzil adı hakkında açıklamalar.Düşmanı perişan edecek zikir ve dua.
Bir kimse birinden düşmanlık ve zulüm görüyorsa Cuma günü sonuncu gün olmak şartıyla üçgün oruç tutar.Cuma akşamı iftar etmeden iki rekat namaz kılar namazda Fatiha Suresinden sonra Müzil adını yüz kez tekrarladıktan sonra secde eder secde halinde de bin kez tekrarlayarak kalkar,ikinci rekatta aynı işleri tekrarlayarak selam verdikten sonra bu adı bin kez daha tekrarlar ve sonunda Hak Taala’ya Ey Allah’ım andığım adın ,kıldığım namaz hürmetine düşmanım olan filancayı zelil ve perişan et diyerek duasını tamamlar.Hak taala bu duaya icabet ederek o kimsenin düşmanını zelil bir duruma sokar.

Allah’ın Semi adı ile ilgili açıklamalar.Yapılacak her dua için geçerli olan zikir.
Allah’ın bu adı yapılacak her dua için geçerlidir.Her dua başka bir duaya icabet eder.Bu adı çokca ananların istekleri Hak Taala tarafından geri çevrilmez. Ayın parlak göründüğü bir vaktinde bu adı bir mühür üzerine nakşeden ve bu adı nakşederken çokca anan bir kimsenin sözü herkes tarafından dinlenir. Hutbeye çıkan vaiz ve öğütte bulunanlar için çokca yaralıdır.

Allah’ın Gaffar adı ile ilgili açıklamalar.Zalimlerin gözünün görmemesi için zikir.
Bir ayın son gecesinde bu Mübarek adı kurşun bir levha üzerine yazıp 2864 defa tekrarlayıp zikir ettikten sonra üzerinde taşıyan zalimlerin gözünden gizlenmiş olur.Hak Taala o zalimlerin gözlerini kör etmiş olur.Bu adın özellikle savaşlarda düşmanın gözüne görünmeden hareket etmek yönünden büyük faydası vardır.

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 23582 Kayıtlı Üye
  • 16569 Konu
  • 143813 Cevap
  • Son Üye Dmhskcurisy
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)